مملكة نونا
اهلا وسهلا بك يا من شرفتنا بدخولك منتدى نونا ونتمنى ان ينول المنتدى اعجابك وان تجد ما تبحث عنه لدينا ونتمنى ايضا انضمامك لمنتدانا المتواضع


مع تحيات ادارة منتدى ....N .... O.... N .... A

مملكة نونا

 
الرئيسيةالبوابةالتسجيلدخول
بحـث
 
 

نتائج البحث
 
Rechercher بحث متقدم
المواضيع الأخيرة
» واحد مش عايز يجوز شوفوا هيقول اييييييييييه
الأربعاء مارس 16, 2011 12:23 pm من طرف جسمى

» لابسة من غير هدوم ـ اضحك مع الشيخ محمود المصرى
الأربعاء مارس 16, 2011 5:53 am من طرف جسمى

» اضحك مع الشيخ محمود المصرى
الأربعاء مارس 16, 2011 5:50 am من طرف جسمى

» كيف تختار زوجتك ؟ اضحك كثيرا مع الشيخ محمود المصرى
الأربعاء مارس 16, 2011 5:46 am من طرف جسمى

» الى جنة الخلد قصة مبكية جدااا للشيخ محمود المصرى
الأربعاء مارس 16, 2011 5:43 am من طرف جسمى

» سؤال من متصلة اصاب الشيخ محمد حسان بالذهول
الأربعاء مارس 16, 2011 5:31 am من طرف جسمى

» تتر برنامج خدعوك فقالوا
الأربعاء مارس 16, 2011 5:22 am من طرف جسمى

» تتر برنامج على باب الجنة
الأربعاء مارس 16, 2011 5:13 am من طرف جسمى

» تتر برنامج فضفضة
الأربعاء مارس 16, 2011 5:00 am من طرف جسمى

» تتر برنامج ليلة فى بيت لنبى
الأربعاء مارس 16, 2011 4:56 am من طرف جسمى

 البوابة
 الرئيسية
 قائمة الاعضاء
 البيانات الشخصية
 س .و .ج
 بحـث
 البوابة
 الرئيسية
 قائمة الاعضاء
 البيانات الشخصية
 س .و .ج
 بحـث

شاطر | 
 

 وصفة ممتمزة.

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
سمسمة محمد
نجمة المنتدى
نجمة المنتدى
avatar

عدد المساهمات : 147
تاريخ التسجيل : 30/07/2010
العمر : 19
الموقع : مملكة نونا

مُساهمةموضوع: وصفة ممتمزة.   السبت أغسطس 28, 2010 9:21 pm

تعالو بسرعة انهارده ايه الوصفة المتميزة الى بتقول عليها مطبخ نونا يالا تعالوو استفيدوا من مطبخ نوناااااااااااااااااااااااااااااااااااا.

المقادير حسب صينيتك ندخل على الطريقة




طبعا حمري شرايح الباذنجان ...واتركيهم على جنب في قدر على النار احمسي اللحم المفروم بدون اي اضافات الى ان يبدا ينشف ثم اضيفي الثوم المفروم والبصل وقلبي
اضفي فلفل بارد ملون (احمر برتقالي اصفر) مقطع مكعبات صغيره ...
يعطي نكهه لذيذه ورائحه حلوووه انا حطيت فلفل حلو اخضر اللي كان متوفر
بعد التقليب اضفت البهارات
(فلفل اسود - بابريكا - زعتر او روزماري او اوريجانو - قليل من البهار المشكل - كزبره ناشفه - كركم ) وقلبت اضفي الكزبره المفرومه والشبت انا حطيت بس الكزبرة
بعدين في الخلاط (اخلطي 4 طماطم + مكعب ماجي + فنجان زيت زيتون )
واضيفي على الخلطه وقلبي
وهنا السر في النكهه عامله اني معلمه هههههههه
اضيفي 2 ملعقه طعام سكر وقلبي...
واخر خطوه ((اختياري)) اضفت حمص مطبوخ وجاهز ممكن معلب وممكن انتي تجهزينه
الحين في صينيه بايركس
طبقه باذنجان فوقها طبقه من العصاج..
ايضا في الخلاط اخلطي((3 ملاعق جبن كاسات اي نوع تحبينه +1 علبه قشطه او قيمر +1/2 كوب ماء))
وتصبين فوق اللحم قليل من الخلطه ورشه من جبن البارمزان
ثم نضع طبقه ثانيه باذنجان ومن لحم العصاج وشرايح من الطماطم على الوجه واخيرا الصلصه البيضا وجبن بارمزان وموزاريلا
ندخلها الفرن الى ان تحمر فقط
وقدميها بالف عافيه...وتمتعي بالطعم اللذيييييييييييذ والمميز جدا..
وقدميها مع السلطه والخبزززززززززززززززززززز.
وهكذا انتهينا ان شاء الله يعجبكم.
مع تحياتى............
ورمضان كريم.
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
وصفة ممتمزة.
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
مملكة نونا :: الفئة الأولى :: مطبخ نونا-
انتقل الى: